Trekker-Boerderij-Racing

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Trekker 0

Trekker-Boerderij-Racing

SPEL INFO

Op zoek naar een nieuw boerderijracespel? Of iets met grote trekkers? Dan geven we je dit nieuwe trekkerspel genaamd Tractor Farm Racing.

Kruip achter het stuur van 4 trekkers, elk beter dan de ander qua snelheid, gewicht en versnelling en race ze aan de kant van het graafschap samen met andere bekwame coureurs. Zet het pedaal op de grond en race met je vrienden en versla ze op de eerste plaats.

Om nieuwe krachtige trekkers en andere coole nieuwe rupsen te ontgrendelen, moet je op de eerste plaats eindigen en mag de trekker niet te veel worden gebroken of beschadigd. Dus stuur en accelereer je truck met de pijltjestoetsen en balanceer hem op hoge snelheid precies goed om te kunnen overleven.

Bovenaan de game-interface heb je een levensbalk waar je op let als je te veel schade toebrengt aan je tractor, ga je dood. En toch heb je een tijd die je meer punten oplevert als je de beste tijd in elk niveau krijgt. Er zijn 10 geweldige niveaus om online te spelen en plezier te hebben, elke keer is het moeilijker dan de andere en na elke nieuwe tractor met 3 niveaus is het ontgrendeld. Wanneer je nieuwe tractoren ontgrendelt, worden je tegenstanders opgewaardeerd.

Dus nieuwe tractoren en nieuwe, krachtigere en meer bekwame tegenstanders. Veel succes en veel plezier! Genieten?

NU SPELEN!