4 Wielige trekker uitdaging

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Trekker 0

4 Wielige trekker uitdaging

SPEL INFO

Online op zoek naar een nieuwe uitdaging met landbouwtrekkers en beladen aanhangwagens met spullen om op harde terreinen te leveren?

Een nieuw leverings trekker spel met de naam 4 Wielige trekker Uitdaging.

De game heeft 12 niveaus om te rijden en spullen mee te nemen in een aantal cool uitziende landschappen. Kruip achter de wielen van een rode trekker en rijd met de trailer geladen met vaten naar de eindbestemming.

De belasting is anders, het hangt af van de niveaus, naarmate je verder komt, wordt het spel moeilijker. Dus bezorg spullen met je tractor en bak om de niveaus zo snel mogelijk af te werken en met de aangegeven nummers. Als u te snel met de tractor rijdt, zal het zware gewicht van de trailer u van achteren raken en je voertuig beschadigen. Dus dienblad om de afstand tot hen te behouden en wanneer de weg zo moeilijk is om te rijden, vertraag het dan gewoon en pas de snelheid aan voor je tractor en de trailer om de missie te voltooien.

Let op de reddingsbalk bovenaan het scherm wanneer je versnelt, om ervoor te zorgen dat je de trekker niet te veel beschadigt. Dus speel hier elke dag wat plezier online met gratis online vrachtwagen- en tractorflits en eenheid 3D-games, en probeer in één stuk de finish te halen. Rijd met de vrachtwagen met de pijltjestoetsen. Beheers je rijvaardigheid om de beste tractorbestuurder te worden die er is en veel plezier online met cool nieuw spel. Veel succes met de niveaus en het rijden, je hebt het nodig!

NU SPELEN!